~ tUAN BloG ~

My photo
seorang kelantanese, kidal, simple , tak minum susu, suke dengar lagu,& feberet aku ialah suke melukis....!!. suke nyanyi sorang2..^_^ jurusan industrial design @ UITM... bekerja sbgai designer ID & Furniture design...sekarang sbg Lecturer Uitm..

Thursday, July 25, 2013

HawiZ Dan RaMADhan

Assalamualaikum semuanyaaaa..

 Baca novel bersilang kaki,
  tajuknya suami mithali beristeri dua,
Salam Ramadhan SAUDARA & SAUDARI,
Hawiz kembali menemui semua.




ya ALLAH,
rindunyer untuk kembali menulis dan bercerita di ruang diary kehidupanku ini...
hampir 7 bulan sejak berpindah di johor, blog ni sunyi tanpa kabar brite..haaaaaaa..
korang tak rindu hawiz takkk??
ehhhh..jangan r memalu nak ngakuuu yek!..haha..
*matilah kene gelakkk..(puasa oke!)

Skarang kehidupan beza sikit..yelahh..1st time dok johor kan..hahaha..
kawan pon takde...tapi skarang dh ade dahhhhh..
ade org johor tak??.. jom kawan..ekkk!!

oklah..just intro je dulu.,.nanti hawiz update lagi yer.
tangan dengan otak dah kaku..(bukan kakiku dibibirmu okeh!)
so TAKDAK IDEA sangat nk tulis2...ayat pon lintang pukang je nie..

PAPE PON..SELAMAT BERPUASA KPD semuaaa KAWAN3 BLOGGER dan selamat hari RAYA!. yipieeee. (*_^)...

p/S : nak duit raya??..mai lah umah yer..disediakan hanya UNTUK kanak2 under 12 yr saja. 

3 kata korang..:

boni kacak said...

salam ramadhan bro :)

Tetamu Istimewa said...

Assalamualaikum, singgah dan follow di sini. Jemput ke blog saya pula ya.

cweet pinky said...

hehehe , selamat hari raya eid adha :D

salam singgah , tkpe bro, tulisdan tulis lagik , nanti oke la tuh , bak kata pepatah orang putih , practices make perfet keyh :D