~ tUAN BloG ~

My photo
seorang kelantanese, kidal, simple , tak minum susu, suke dengar lagu,& feberet aku ialah suke melukis....!!. suke nyanyi sorang2..^_^ jurusan industrial design @ UITM... bekerja sbgai designer ID & Furniture design...sekarang sbg Lecturer Uitm..

Sunday, October 9, 2011

HAwiz JAdi keTUA penGAWas..??

salam...
haiii haaiiii iiii..........hik3...arini adalah last day exam kt uitm ni....so..hawiz jadi ketua pengawas untuk satu paper kt sini...hihih....gugup gak tp bia je..sbb wat2 kompidem...kan3..(@-@).
jaga budak mass com...wowww!!...




agak best sebab sejam setengah kan, semua student dh kuar kecuali tinggal sorg jer smpai la tamat mase selama 3jam kt dalam ty..yg best nyer dpt kenal lecturer lain..pempuan oooo..rupe2nyer jiran hawiz gaks..haahahahha....kantoii!..

p/s : hawiz jadi ketua pengawas...korang mampo?..laalalaaa.. ;

12 kata korang..:

::FAIZ FARISH:: said...

kenal ngan lec? hehe hebat

hawiz said...

@ ::FAIZ FARISH:: haha..cehh..tu perli ker puji faiz oii..haaha

EG said...

pergh, terbaik la bro.

hawiz said...

@ EG : yup..terbaik la gak..hihi..1st xperiance ...best2...=)

MaiRa QuEeN said...

fuyyooooooo!!!!

hawiz said...

@ MaiRa QuEeN : nape tu??

YOUsoF said...

Heheh aku pernah jadi pengawas masa skolah menengah je dulu.. ;D

eddy syrol said...

untunglah =.=

hawiz said...

@ YOUsoF :bagus2..aku pon penah..best buli org..ahaha

hawiz said...

@ YOUsoF :bagus2..aku pon penah..best buli org..ahaha

hawiz said...

@ eddy syrol : kan3...

Eyda Syahida said...

errr.. student ke dah kerja? errr.. nmpak cam mude.. err. -___-