~ tUAN BloG ~

My photo
seorang kelantanese, kidal, simple , tak minum susu, suke dengar lagu,& feberet aku ialah suke melukis....!!. suke nyanyi sorang2..^_^ jurusan industrial design @ UITM... bekerja sbgai designer ID & Furniture design...sekarang sbg Lecturer Uitm..

Saturday, December 3, 2011

joM ikot HAWiz beli BUKU!!.. ...1st time poMOT..(=_+)

salam dan helloooo eberibodi...

haaaa....ni hawiz nk citer kit!...
haaa...tuuu..yg tuuu...alaaaa...tuuu..eeee.....awak laaa...!!...
bace smpai abis tau...=P..#tetiba..
okeh..ade sorg blogger yg mintak tolong hawiz pomot dier nyer bisnes tau..so korg2 semua support la beliau...bkn per..sama2 tolong dpt gak pahala kan..(ceittt...ceramah ustad bagai lak ko kan hawiz!!!..ngengade,,ahaha..)


so kat bawah nie adalah detail2 dier tau...bace2..sape tak bace..hawiz sedey nnti.hakhakhaktuih!!.(ayat simpati..kui3x)




·         Menjalankan perniagaan buku dan majalah secara online
·         Menjual buku – buku, dan majalah - majalah keagamaan untuk penambahbaikan ilmu agama yang sedia ada.
·         Antara buku – buku dan majalah - majalah yang hangat di perkatakan sekarang adalah,Majalah solusi, majalah Gen-Q, Majalah Q&A (terbaru dipasaran), Tanya ustaz azhar, Indahnya Hidup Bersyariat, Hadiah buat muslimah, imam muda, jejak 5 rasul  di tursina dan banyak lagi.

nak tgk buku tu  tak??.. so klik ---->  SINI

orait...ade 2 cara pembelian tau.. 

untuk melihat judul2 buku ataupun untuk membuat pembelian bolehlah pergi  secara terus di kedai maya http://www.stormreaders.net/IngShari
Cara – cara untuk melihat judul – judul  buku dan membuat pembelian terus adalah:
i.                     Pergi ke alamat web yang telah disediakan  http://www.stormreaders.net/IngShari
ii.                   Pastikan hanya menggunakan Internet Explorer SAHAJA.
iii.                  Klik daftar masuk  dan isi keterangan untuk maklumat penghantaran buku2 yang di beli. Setelah selesai mendaftar (Pendaftaran adalah percuma dan hanya sekali sahaja).
iv.                 Klik Laman Utama untuk melihat senarai produk (lebih 1000 produk tersedia untuk pembelian).
v.                   Sekiranya berminat untuk membeli. Klik beli dan arahan seterusnya akan diberikan.
vi.                 Produk akan di pos setelah pembelian selesai. Produk akansampai dalam masa s3 hari bekerja.




i.                     Like Fan page IsBookstore. http://www.facebook.com/pages/IsBookstore/197403323679118
ii.                   Sila ke bahagian Gambar untuk melihat senarai produk yang ada
iii.                  Maklumat buku dan maklumat pembelian akan di berikan di setiap gambar buku yang tedapat di laman tersebut. Sekiranya buku yang dicari tiada.. sila hantarkan pertanyaan kepada kami.. 

kalo nak tau..novel ombak rindu pon ade dijual tau...tak caya hawiz ??...haaa..tgk nih..!



ade kan novel nih..haaa....=_=

so untuk pape kemuskilan sila berhubung dengan is: 0126714009 atau utarakan pertanyaan di laman fan page Is Bookstore.

p/s : sooo...jgn lupe belilah buku2 @ magazine @ novel.....
boleh post tau..klo dekat ok jer...kalo jauh..post sudah..(owner yg cakap)..opsss...matilah


12 kata korang..:

Syafiq Ahadin said...

semua org dok cakap sal ombak rindu. pun nak beli dan tengok laa...

hawiz said...

@ Syafiq Ahadin : beli2..jemput la beli dgn is tu..hihi..cpt2

Joe_Hans said...

macam menarik....

Syuxer said...

syuk kalau bab2 nak beli novel emm memang kena gi kedai buku baru nak beli..baru puas hati hehe..

hawiz said...

@ Joe_Hans ;mmg menarik...hihi..try laa

hawiz said...

@ Syuxer : naper?..hihi.,,nk bce sinopsis lu yer?...hawiz ok jer..on pon ok klo booked

norlia ghani said...

dah baca dah novel ombak rindu ori punya. tadelah hot sangat. kot. ngehe

SyedGraphiX said...

wahhh. jadi promoter plak skrang eh. hahaha

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

ko dah bli ke novel ombak rindu... bg aak pinjam ar. hehe

hawiz said...

@ norlia ghani : lom bace lgi r..huhu..nak pinjam leh?

hawiz said...

@ SyedGraphiX :org mintak tolong..so xsalah kn..hihi

hawiz said...

@ Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine : lom...ko la beli lu..then aku pinjam kt ko..hehe