~ tUAN BloG ~

My photo
seorang kelantanese, kidal, simple , tak minum susu, suke dengar lagu,& feberet aku ialah suke melukis....!!. suke nyanyi sorang2..^_^ jurusan industrial design @ UITM... bekerja sbgai designer ID & Furniture design...sekarang sbg Lecturer Uitm..

Monday, February 20, 2012

(@_@) seTAHUN anniVERsaRY (~_~)

Assalamualaikum & selamat sejahtera...[=_=]

 haiii...oke..selamat eniberseri yg ke SETAHUN buat ........ haaa, teka sendiri yer..hehe

cute tak pic??..

so layan la lagu nie yer... ----> (@_@)

p/s : senyumlah untuk kegembiraan org dan diri anda..=_= ..

21 kata korang..:

Rozuan Ismail said...

cam x bg jawapan je lg.huhu

Cik Atien said...

anniversary dgn girlfriend lah tu.. Hehe

Qarr Jalil said...

ini anniversary dgn pnuh tanda soal ni..

Miss Butterfly said...

WEEWIITT!!! ni memang smbut tiap2 bulan eh? hahah

Ahmad Haziq Azlan said...

untung la ada awek.....

hyz said...

musykillllll. hurmmmmm

Nyamuk Terbang said...

ehem2

Syafiq Ahadin said...

anniversary ape?? hehe!

angga zhan said...

So Cool man... hahaha... :)

Hans said...

wah
dah setahun couple ek?
cool :-)

Edy Fee said...

unung la org ade buah hati.huhu tahniah

yad'z said...

untunglarrrr bahagiaa~

Nizam Ijam said...

untung r untung...haha

cikcloudy said...

salam singgah.. wahh lecturer niii..

nik rosmawati said...

selamat anniversary yea.walaupun tak tahu anniversary tuk apa dan pada siapa..hehe

Rozuan Ismail said...

p/s tahniah tersenarai untuk bulan februari

IMANSHAH said...

sapa nyer

wanabee said...

tahniah tahniah ye yoppp . setahun tu.. hoho ^_^

Nana said...

siapa gadis btuah itu?

NOOR FATIN said...

tahniah2! :)

Khidhir said...

happy anniversary walau sape pun org tu