~ tUAN BloG ~

My photo
seorang kelantanese, kidal, simple , tak minum susu, suke dengar lagu,& feberet aku ialah suke melukis....!!. suke nyanyi sorang2..^_^ jurusan industrial design @ UITM... bekerja sbgai designer ID & Furniture design...sekarang sbg Lecturer Uitm..

Sunday, March 6, 2011

aku PINdah !!...=(

  muke gembire sebelom pindah.. pastu terus down lepas tgk umah..huhu..=(



salam & petang.....


aku nk gtau yang aku dh pon pindah umah skrg...pic2 tu semua adalah time aku & the geng bz dok kemas brg2 kiterorg..sikit jer aku smpat snap..tak de mase..haha....
mula2 excited giler nk g umah baru..last2 dah sampai sana..huhuhu...indah khabar dari rupe..stress terus aku...waaa....
malam td pon aku still tido kt umah lama aku kt shah alam ni..ntah laa...terus tak der mood tgk kwsn umah baru tu...adoiyaii...potong stim tol... =(
pic tu adalah antara baju2 feveret aku...sampai bos ckp aku nie seorg berfesyen lak.hahaa..sbb bju aku semua style2..aku rasa ok kot sbb fesyen skrg kan..hihihi...



ni pula antara barang2 keperluan harian aku...xde bnda nie..susah r beb..haha...amacam?..ade sama cam korang gune tak?...@_@...


ni pula antara majalah feveret aku..selain ujang yang boley wat aku gelak sakan sorang2..haahaa..
barang2 lain tu tak yah korng nk tau yer..hihi..cukop nga pic2 nie jer keh..lgpon aku bukannyer nak sangat pindah umah nie..TERPAKSA..!!..


kalo orang yang kenal aku tu ..dier akan tu la aku cmner..aku nie jenis follow jer..tpi..tak sangka lak dpt umh cmnie..adoiyaiii...ntah laaa..stress la plak....malam nie aku tak tau lagi nk tido kt mana..umah lama @ umah baru...fuh..YA ALLAH..berilah hambamu ini kekuatan & ketenangan...


p/s: kegembiraan dalam kesedihan...=(
      nasib baik ade org sudi dgr masalah aku...korang tau ker saper??..hahaha...@_@..tengs kpd        nya!!..@_@..

8 kata korang..:

eddy syrol said...

semoga semuanya baik2 saja :)

hawiz said...

@ eddy syrol : insyaAllah..tengs eddy...^_^

Rozuan Ismail said...

hoho..metroseksual gak eyk..huhu..sama la..maskulin, alat penjagaan diri..benda paling penitng..hoho

Fadzli Amir said...

Aku pun yg mendengar masalah ko ni ha....hehehehe....mungkin ada kebaikannya....

hawiz said...

@ Rozuan Ismail ; nmpk cam metroseksual ker??nape semua org ckp cmtu r??huhu...tu la psl..maskulin..penting oo..xde bnda tu semua..xlengkap..ahah..

hawiz said...

@ Fadzli Amir : ko yg mendengar masalah aku?..huhu..ade2 ko ne bro...ntah la..kebaikan or keburukan..susah untok aku nilai wt mase nie..stress sgt2..

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Sebuah persahabatan....
Terima kasih
kembara ziarah maya”

eemmm rasanya kalau ko nak bergaya tak salahkan... sekarang ramai lelaki metroseksual...itukan ketrampilan diri tak salah kan

hawiz said...

@ Afzainizam : mmg tak salah sbb aku one of the metrosexsual boy..hehe...