~ tUAN BloG ~

My photo
seorang kelantanese, kidal, simple , tak minum susu, suke dengar lagu,& feberet aku ialah suke melukis....!!. suke nyanyi sorang2..^_^ jurusan industrial design @ UITM... bekerja sbgai designer ID & Furniture design...sekarang sbg Lecturer Uitm..

Monday, January 2, 2012

baNGGAnyeR terseNARAI daLaM Azam BloGGer by ES

assalamualaikum lagi sekali...

ehem3x..
adoii...hawiz post entry lagih!..mesti korg bosan kan kan ann annn...

okeh..ni ENTRY KE -2 hawiz untuk hari kedua tahun baru ni
untuk yg ni pulak..td pokcik eddy syrol telah mengHAPDEK entry beliau ttg
  azam blogger2..
tak sangka hawiz pon termasok skali..
so sbg tanda TERIMA KASIH untuk beliau sbb meletakkan
blog hawiz dgn pic hawiz yg kiut miut ituw...


hawiz post entry TQ kpdnyer..


haaa..pic kt bawah ni lah beliau..
kanak2 kan..ehhh...org tua kan... *maukeneSEPAKsatgi
beliau gtau tu pic kt new jilen  ehh..neu zelan ..tapi hawiz tak caya ..hahaahahaa
napok sgt menipunyer kan3.. *lagisekaliKENElempangLAJU2satgi


kalo korg nak tau lebih lanjut..
jemput pergi ke blog kesayangan beliau ituw..
tekan sini--------> eddysyrol

*jgn lupe singgah tau.. ...tengs pokcik!!

p/s : penatlah blogging ni rupenyer,,adoiii..berpeluh2 nih!..

17 kata korang..:

yana lyana said...

hye..
happy new year awak:)

Eyda Syahida said...

untunglahhhh >.<

Rozuan Ismail said...

pergh hari ni je u nye blog dah bape kali kena review.hebat!! lagi sikit je nak sampai seribu follower tuh.,hoho

Nizam Ijam said...

tahniah2..

IMANSHAH said...

untung lah..hehe

dah fofular kot UNTUNGLAH

Aku Penghibur said...

wow untungnye .... blogger hebat cm kamu mesti gempak

ayie said...

wah tahniah

suzie rahman said...

hihi mmg dr blog beliau

CekbOlat-bOlat said...

untunglah hawiz .. kehkehkeh.. =)

Fendy said...

tahniah....

Mawaddah Mohd Yunus said...

Awis, rimah la ngan binatang biru yang terbang ke sana ke sini... bukan nk bace entri tapi geram ngan makhluk yg terbang2 kaler biru itu... hahahaha... xde komen sbnrnya... wek

Kisah Hati said...

salam kenal :)

Ahmad Haziq Azlan said...

azam nak hilangkan buncit kan...

ieda said...

wah tahniah dik ;)

::FAIZ FARISH:: said...

hp new year

hyz said...

posing menagangkang. huh x sopan. muahahahha. kasut tetap pepel..

kim heeruul said...

lu dh pemes.. hihi