~ tUAN BloG ~

My photo
seorang kelantanese, kidal, simple , tak minum susu, suke dengar lagu,& feberet aku ialah suke melukis....!!. suke nyanyi sorang2..^_^ jurusan industrial design @ UITM... bekerja sbgai designer ID & Furniture design...sekarang sbg Lecturer Uitm..

Sunday, January 1, 2012

jom LIke~ KAMI TAK kisah TYPO

assalamualaikum....
hai semua..
tadi ade kawan blogger hawiz iaitu pokcik EDDY cadangkan wat satu group 

tujuannyer adalah untuk sama2 kita semua berkumpul wahai kaki2 typo semasa komen dkt fb,chat, or blogging...semestinyer korang..korang dan korang semua penah TYPO kan!!..
hawiz pon sama dan dulu hawiz penah digelar KING OF TYPO dkt satu group blogger tu..ahahah..


 so JOM RAMAI2 tekan LIKE kt page or group ni....
kita sama2 berkumpul sambil memeriahkan lgi wall KAMI TAK kisah TYPO...

klik la SINI-------> KAMI TAK kisah TYPO

p/s : alaaa...kalo sayangkan hawiz...jom la join keh..muahhh..opsss...(+_+)
nnti nak tukar la pic tu..hohoo...joommmm..(^_^)

12 kata korang..:

eddy syrol said...

gempak baq hanggggggggggggg.,...hehehehe

miszfyeza said...

done tekan like .. hehe

Fakhrul Izzat bin Ahmad Shukri said...

dah like dah ! ade hadiah ? HAHA

Reen Rostarizam said...

dah like hawiz gomez :D

Azza Rynna said...

typo tuh ape?

CekbOlat-bOlat said...

jom likeee !

mr pot n mrs lat said...

kami singgah sini . .
and ,
nakk say HAPPY NEW YEAR . .
pssttt ,
sory yehh . .
lambat dua hari . .
hehe :D
jomjom singgah ke blog kami . .
ade entry baru :)

NuReLLe said...

typo best pe..leh jadi bahan lwak..gugugu

hafiz hafizol said...

dah like jugak!!!

❤ LoVe Cik Fia ❤ said...

tak pernah lagi dgr group mcm nie.. huhue.. unik!

Edy Fee said...

tunggu free bru nak join.hehe senNG nak bahagi masa

Ahmad Haziq Azlan said...

deactivated fb