~ tUAN BloG ~

My photo
seorang kelantanese, kidal, simple , tak minum susu, suke dengar lagu,& feberet aku ialah suke melukis....!!. suke nyanyi sorang2..^_^ jurusan industrial design @ UITM... bekerja sbgai designer ID & Furniture design...sekarang sbg Lecturer Uitm..

Saturday, November 17, 2012

I'm BaCK!!..


ASSALAMUALAIKUM & SELAMAT MALAM

malam yang indah ditemani rama-rama..
permaidani terbentang berwarna biru muda..
hatiku berbisik mindaku berbicara..
SILA SAMBUNG JIKA ANDA MANUSIA..haha..

hai semua kawan2 & juga pembace blog H.a.w.i.Z ...
sudah 2 PURNAMA rasanyer hawiz tidak menggedikkan tangan ni untuk mengarang sebuah kisah drama dekat blog H.a.w.i.Z ni. ..hahaha...*sastera giler kan!!.. 

korang rasa ensem tak model kt bawah nih??..wahaahaha...*pengsan 13saat atas statement yg cam mintak kaki itu!..


sekadar posing dimasa lapang..tak de org nk snap..so snap sendiri!!..curlast gituuu..kah3

so ENTRY H.a.w.i.Z kali ni adelah kasut!!..
haaaaa..ni lah kasut yg hawiz bru beli..cantik tak???..
puji sekarang!!.. *pakse!..(^___^)

hawiz namekan BLUERAY..hahaha..*suka suki aku je bg name kt kasut!



kemain dok pusing satu JUSCO..beli terus pakai..haahaha..

so kat sini hawiz nak ucapkan TERIMA KASIH gak dekat pokcik EDDY  sbb sibuk dok suh hawiz update blog dan juga kepada blogger pemes  AMIER FEKHRY


p/s : hilang keyakinan kejap nak kembali menulis blog...hurmmm... (!___!)...
       juga jgn lupe BERDOA untuk SAUDARA KITA DI GAZA...AMIN.. peace!

17 kata korang..:

eddy syrol said...

wow kasut..hehehe.

1st

amier_fekhry said...

mn de femes..... hahahah.. sj nk srh org tu update.

ZWAN SABRI said...

Owhh.. ingatkan beli kat Zalora.com.. hehe.. eh, kasut kita macam lebih kurang samalaa.. cuma warna je lain sikit.. ;)

Fya Pelangi said...

teruskan ber blogging :)

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

nice shoe...

Aku Penghibur said...

teruskn berblog..cantik kasut

cik kaki ketawe said...

lama tak menjejakkan kaki ke sini...kasut itu lagi cantik jika berwarna hitam...wewewewe..=P

CekbOlat-bOlat said...

slmat kembali hawiz :D

kalau saya suka gray . tpi nice kasut

fadzli Amir said...

Welkambek!!!....cantik kasut...

etuza said...

yalah cantik kasut hehehe..tq

Lady said...

welcome back :) comel kasut tu :) nk cari jgk,

boni kacak said...

hahahahaha.. lama tak update, mohon lepas ni terus berblog bro.. ramai dah ternanti2 tu..

Busyra Bt Takiyudin said...

cntik kasut! :)btw first time singgah blog ni..

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

amboi...comeiiii kasutnya :)

sufian.ghaffar said...

Lame eh dah x bebrblog hehehe....

hnahdy said...

hensem sangat.. nak kasut jugak :P

Cik F said...

wah kasut diaa!!!! hehe.. kelakarlah.. macam blues clues tu kan!!!!!!!!!!! :P