~ tUAN BloG ~

My photo
seorang kelantanese, kidal, simple , tak minum susu, suke dengar lagu,& feberet aku ialah suke melukis....!!. suke nyanyi sorang2..^_^ jurusan industrial design @ UITM... bekerja sbgai designer ID & Furniture design...sekarang sbg Lecturer Uitm..

Thursday, December 30, 2010

cUTIkah??.........


salam & holaaa.....

adoyaiiiii......ini bikin gua hot..hot sgt2..kih3..
hurmmm...berkenaan nga cuti esok la kan..sebebnarnyer aku mmg dh mohon cuti pon esok kt opis nie..mmg dh lulus pon..tgk2 esok cuti umum..waaaa....sedey2...klo mintak arini pon cuti tu..syok kit..huhu..tak der rezeki tol..
nie bkn rase tak puas ati aku kt saper2 eh..jgn salah paham lak..ini kn blog aku..so luahan aku ler..klo ader yg terase tu pandai2 ler nak idup..hik3..
dah la aku mmg cuti sok..pastu dah la PM umum esok cuti umum..tgk2 aku kene g site lak...waaaaa.....sungguh bahagia skali beb..member2 semua dok bahagie cuti..aku dok bahagia kt site tgk org wat projek betol ker tak...fuhh....mmg semangat nieh..tak sabar lak nak tunggu esok..maklom ler..dengan suka hati dan bangga giler aku akan bekerja pada cuti umum..waaa...susahkan nak dapat pekerja yang baik lagi bagus cam aku nie..hik3(padahal tensen)..hahaah..
adoiiiii..tp tak per..profesional sikit...g jer..huhuhu...kannn..yg pnting ikhlas...ikhlas ker?...
ikhlas nieh..hik3..*-*..

p\s..rosak program nk g jln2..mentang2 ler gaji dah masyuk!!..opsss..kantoi laks..hahahaa..=P

2 kata korang..:

Sae said...

aaa..pe g.. open table la..wahahaha

hawiz said...

wah2.....open table eh??..duit rm1400 ilang tau..waaaa......