~ tUAN BloG ~

My photo
seorang kelantanese, kidal, simple , tak minum susu, suke dengar lagu,& feberet aku ialah suke melukis....!!. suke nyanyi sorang2..^_^ jurusan industrial design @ UITM... bekerja sbgai designer ID & Furniture design...sekarang sbg Lecturer Uitm..

Thursday, December 2, 2010

my GRaduatiON dAY..1St class DegREE!!!..^_^



femili......
adikku.....
kawan2 1st class...^_^

my classmate yg dirindui...

yati,,my classmate..(sian dier..xder org dtg)


assalamualaikum....

hola semua!!!...*_*
syukur alhamdulillah sgt2 krna hari yang aku tunggu2 telah pon selamat...
akhirnye aku selamat graduate sbgai graduan ijazah kelas pertama...
sesuatu yg aku harapkan mase spm lgi..
akhirnyer tercapai gak!!..aminn..
di sini..aku ingin mengucapkan TERIMA KASIH BANYAK2!!!...kpd KELUARGA KU IAITU MA & ABAH KERNA SUDI DTG DN BG SOKONGAN SELAMA INI...
TERIMA KASIH JUGA KPD LECTERER2 TERSAYANG,especially en abu.. tak kira kepada KAWAN2 yg selama ni m'yokong & menolong spjg belajar nie..

aku sungguh gembire sgt2 semalam..tambah bile name aku dipanggil"mohd saiful hawis bin mohd sidik...kelas pertama!!..."..waahhh sungguh teruja..ibarat menang top model gitu!!..ceh wahh..hihi...
seriously..teruja sgt2..ITU SEMUA SPECIAL HADIAH UNTUK PARENTS AKU!!..
khas tok diorg...hihi..
lamag kank hbs..haha..cam biasa r,,klo kita dh amek..malas lak nk tgk org lain amik..kih3(jahat kan)..
pastu dh hbs jer ceremony, g jumpe femili..posing2 berpuluh2 pic then jumpe kwn2 lak..posing lgi semana yg mampu pose..ala2 model gituh!!..ahahah..
pastu dh penat..jubah pon berat..dh berpeluh2 pose...hantar jubah..g mkn..terus blah..ahahaaa..

pape pon..itulah kenangan terindah bg aku..sukar tok dptkan nyer,,hanya ALLAH jer yg tau perasaan aku time tu..excited,,syok..teruja....

pape pon terima kasih kepada semua atas ucapan kt FB,SMS,n yg wish aku semalam kt uitm tu..
harap aku dpt smbung pngajian lgi(klo ade support la)hihihii..

P\s..special tok followers ku...hope u guys enjoy it..~sweets memory in my life~..

6 kata korang..:

hidayu samsudin said...

salam
tahniah2...kejayaan atas usaha keras anda..
kejayaan itu dtg dr izin allah juga...

hawiz said...

salam...
terima kasih ayuuuu.....hihi..betol2...HANYA ALLAH YG AKAN MEMBENARKAN KEJAYAAN TU DPT DICAPAI @ TIDAK..SYUKUR SGT2..hihi..doa dh termakbul..

Armiza said...

tahniah2...^_^

eddy syrol said...

mesti happy kan.. 1st class lagi

eddy syrol said...

mesti happy kan.. 1st class lagi

jelesnyer...huhuhu

Lily_Omar said...

ap makna 'ijazah kls pertama'?
ade brp kls semuany?
ade beza k antra semua?