~ tUAN BloG ~

My photo
seorang kelantanese, kidal, simple , tak minum susu, suke dengar lagu,& feberet aku ialah suke melukis....!!. suke nyanyi sorang2..^_^ jurusan industrial design @ UITM... bekerja sbgai designer ID & Furniture design...sekarang sbg Lecturer Uitm..

Wednesday, December 29, 2010

pakLI KOpitIAm


salam &selamat petang.....
fuhh..baru balik dari site nieh..penat ooo..walaupon g check org wat keje jer..tp penat..tolong gak sikit2..hihi..
tapi aku bkn nk cakap sal tu..
nak ckp tentang lunch aku tadi bersama kwn2 lain..
makan kt pakli kopitiam...dekat seksyen 25 shah alam..hihi..
syokk..sbb dah xder kedai lain nak mkn..terpaksa ler melantak dgn lahapnyer kt situ..
bukan aku la,tp kawan2 aku tu..gelojoh giler makan..kih3..(jahat2..no no no nooo..haha)..=)

yang picture kat atas tu menu yang kiterorg makan kt kedai pakli tu...
tp yang picture kat bawah tu adalah menu yang kiterorg wat sendiri lepas makan kt pakli tu..
beza tak??...
picture yang bawah tu lagi menarik kannn..cantik menarik mmg sedap makan!!!!...kih3...
fuhh..lazat tu..resipi kiterorg sendirik..(padahal aku yang wat)..kah3..
agak2 korangkan,setanding tak aku nga chef2 yang ader skunk??..
jawapannyer mesti la tak!!..kannn3..
sbb aku bkn chef..hahahaaahahahaaaaa...
tapi pape pon..itulah resipi aku..kih3,,..
selamat mencuba...korang wat jer sendiri..mesti jadi nyer...bahan2 tu...suka ati korang..campur dan belasah jer ape yang ader depan mata..janji cantik dipandang..sedap dimakan,,oppsss..salah tu..tak boley makan..sekadar hiasan jer keh..sbb lepas tu waiter2 tu akan pungut pinggan dan masokkn bnda tu lam tong sampah..ahahah..
okey lah..tak der citer sgt nie..kering daa...hihi..

p/s:..jangan lupe semua TGK MALAYSIA LWN INDONESIA......SOKONG NEGARAKU..YEAHHH!!!HIDUP MALAYSIA...yihaaaaa....*_*

4 kata korang..:

~aYeeN & SuE~ said...

slmt mlm yg ceria meria..
spe la yg gelojoh mkn tu ek..
cmpi mknn owg x abis pon dia blasah..huu
xpe2.e2 bkn gelojoh,tp xnk membazir..

p/s=pic last x thn..:P

hawiz said...

hahaah....syab jugak..
pic last tu yg plg best!!!kih3..

TheChekJah said...

lapo tgk gambo makanan...

hawiz said...

chekjah:..mai la makan..hik3..tu yg pic bwh tu..try teka pic per???...