~ tUAN BloG ~

My photo
seorang kelantanese, kidal, simple , tak minum susu, suke dengar lagu,& feberet aku ialah suke melukis....!!. suke nyanyi sorang2..^_^ jurusan industrial design @ UITM... bekerja sbgai designer ID & Furniture design...sekarang sbg Lecturer Uitm..

Monday, January 10, 2011

Permohonan Penukaran Pinjaman (3%) kepada Pembiayaan Ujrah (1%)


salam & pagi semua..

haaaa....korang ade wat pimjaman pt tak??..
klo ader..korang dah wat lom yang nie??..yang penukaran pinjaman (3%) kepada pembiayaan ujrah (1%) nie...tp sebelom tu korang check la status korang lu yer...sbb dier ade syarat gak start tahun biler kita pinjam...untok org yg pinjam masa blaja dulu je r..yg dh kaya & tak pinjam tu tak yah la wat..huhuhu...
nie link nyer..korang tyr la check sendirik..dr 3% ke 1% byk gak tu...lepas la gak nk beli benda lain kannn..kih3...kiranyer pt nie baik hati gak..sanggup bg tawaran cenggitu kt kita( org yg pinjam pt cam aku je r)..^_^..
dan bgs gak sbb saper yg dpt 1st class dgree pon dikecualikan dr bayaran..tapi dgn syarat hantar la sijil pengesahan yg menunjukkan ko tu 1st class dgree..jgn sembang jer..(peringatan tok aku)..hahaha......ok lah..korang wt r sendiri..malas aku nak bebel byk2..untuk korang gak..kann..keh..chow!

nie link dier...: Penukaran Pinjaman (3%) kepada Pembiayaan Ujrah (1%)


p/s buat la wey...

6 kata korang..:

E.d.Y said...

pinjam 1 sem je...tp xhabis2 bayar..huhu...dah tukar kepada ujrah tu, tp xtau status dia macam mana...

Anonymous said...

da lme dh wt pul... hhaahahahaah

hawiz said...

@ e.d.y...try la check..mana tau kot2 ley tukar kn..murah kit..berbaloi2 beb..hihi

hawiz said...

@ anonymous...dah lama wat eh?..hihi..nie bru jer boley wat sbb dulu nk wat dier ckp dlm process lgi..sbb bru hbs degree..hihi..

aDisH.sHidA said...

aik rasa nyer smlm de post komen d sni...tp x lekat plak...apa pun shda dah apply tukar dr 4% ke 1% nie...tp ntah la blm dpat email ttg status pertukaran ujrah nie...tgu je

hawiz said...

@ shida,,,:hihi..saya dh tukar td..dh dpt dh emel dr ptptn ...dah dpt pon borang n dah isi da..dlm process..nnti tunggu keptutusan lak..hihi..shida try check la spam kt emel tu..kdg2 msok kt situ..