~ tUAN BloG ~

My photo
seorang kelantanese, kidal, simple , tak minum susu, suke dengar lagu,& feberet aku ialah suke melukis....!!. suke nyanyi sorang2..^_^ jurusan industrial design @ UITM... bekerja sbgai designer ID & Furniture design...sekarang sbg Lecturer Uitm..

Sunday, January 2, 2011

salam & pagiii..opss.ngahari semuaaa...
okeh..sebenarnyer tak tau ak post ape hari nie..
tapi cuma nak gtau yang aku bru jer siap mandi & basuh baju..pakai tangan beb,...
ingt aku nie rajin sgt ker?..tp klo basuh baju mmg aku rajin..tak tau kenapa..tapi aku suka basuh sndirik pakai tangan..handwash katakan..hik3..
aku tak suka hantar dobi..rasa macam satu pembaziran laaa..biarpon aku dh kerja..dah ade duit sndiri,stakat dobi tu lepas laa..tp aku mmg tak suka..mase balaj dulu pon mmg aku suka basuh tangan..aku hanya akan hantar dobi untuk towel & selimut jer..sebab benda tu besar & berat..so dobi lagi terjamin..
setakat baju2 tu aku boley basuh sendiri...
tp kan rami kawan2 aku suka hantar dobi..padahal bkn nyer lama pon basuh baju nie..iyee,aku tau org laki mmg malas kit basuh baju..nak2 kalo pakai tgn..tp aku org kg..so mmg aku suka basuh tangan(poyo lah..)padahal kt umh aku kt kelate tu gune washing machine gak...
tapi itu kt umh sana..skrg aku kt shah alam..dok sendiri..so basuh tgn jerlah...smbil mandi2..ley wat senanam tangan gak..hik3....

p\s : adoii..lapo la plak...pasni nk g tgk wayang..jom blogger2 sekalain..hik3..^_^..

2 kata korang..:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

selamat mendobi..dah kering jgn malas lipat ye..hehe

hawiz said...

hihi..lipat tu rajin r..nak iron bju tu yang malas kit..kih3...........