~ tUAN BloG ~

My photo
seorang kelantanese, kidal, simple , tak minum susu, suke dengar lagu,& feberet aku ialah suke melukis....!!. suke nyanyi sorang2..^_^ jurusan industrial design @ UITM... bekerja sbgai designer ID & Furniture design...sekarang sbg Lecturer Uitm..

Sunday, January 2, 2011

alhamDULILLah..rm1400 kemBALI kepadaKU...^_^

salam & selamat petang blogger2 sekalian...
alhamdulillah..syukur sgt2 kepada ALLAH kerana duit aku yg ditelan atm sbyk RM1400 tu akhirnyer ade kembali dalam akaun aku...masa kuar td,rsa cam terdetik lak hati aku untuk check baki dalam bank akaun aku tu....
tgk2..fuhhhhh.....mmg betol2 terkejut r..ingtkan xade..nasib baik ade..so esok tak payah la nk susah2 kuar g bank cimb kt kj tuh..xpsl2 tergendala keje lak..hihihi..
senyum sampai gusi nieh..hahaahah
syukur sgt2...
takot gak beb kalo duit..thanks to my boss project EN HAMIZI, my housemate AKIM,TENGKU,KIDOT..my officemate, SUE..my frenz EZAN and semua kwn2 yg turut mengambil berat akan kejadian ini..TERIMA KASIH BANYAK2!!..muah..hahaha

8 kata korang..:

Hanim Mahali said...

bagus la tu... senyum sampai telinga dia... dari jauh dah nampak gigi tu....

hawiz said...

hahaha..amboi2..sronok cik hanim kata org yer..hihihi.....

~aYeeN & SuE~ said...

bak mai duet ckit..hoho..waa bgus2 nme i ade..pomot2..kih2

hawiz said...

haaa..kan i dah jnji nk promote..i promot tuu..hihi...nak duet?..mintak kt..totttt

penaberkala said...

seb baik
1400 bukan sikit bro
klu xdpt balik, jenuh la nk cari byk tuh

hawiz said...

huhu...tu r..nasib baik ade blk lam akaun aku tu..waaa....syukur sgt2..

SyafiQ Bleszynski said...

alhamdulillah..naseb baik ko.. 1.4k tuh, banyak tuh...140 pon dah gawat dah kalau aku.. tapi kalau 14 hingget tak kesah mane sangat.. lega eh.. bagus2..

hawiz said...

syafiq: alhamdulillah...tau xper..mmg lega giler beb...hihi...trima kasih sbb amek berat..tp mmg lega sgt2...tak tau nk ckp per daa..hihi..klo dekat2..ley r blanje kwn2..ni jauh..xdpt ler..hik3..